Geef uw wijziging door

Zijn de gegevens van bedrijven in uw gemeente gewijzigd? Geef dit dan door aan ons door.

Met onderstaand formulier kunt u vijf wijzigingen per inrichting doorgeven. Daarvoor hebben we ook wat (adres)gegevens nodig van de inrichting. Als beheerder van het inrichtingenbestand zullen wij de gegevens verwerken.

Een aantal belangrijke zaken:

  • Het is voor de verwerking belangrijk dat u bij de naam en locatie van de inrichting de informatie invult die op dit moment in het inrichtingenbestand te vinden is. Zo kunnen wij gemakkelijk terugvinden om welke inrichting het gaat, zodat wij hiermee aan de slag kunnen.
  • Wij koppelen binnen 5 werkdagen naar u terug hoe uw wijzigingsverzoek wordt opgepakt. Hierbij houden we de volgende uitgangspunten aan:
    • Wijzigingen met betrekking tot type A- en B1-inrichtingen nemen we over
    • Wijzigingen met betrekking tot type B2-inrichtingen controleren we eerst door middel van gevelcontroles of streetsmart/luchtfotografie
    • Wijzigingen met betrekking tot type C-inrichtingen en hoger worden eerst gecontroleerd door een toezichthouder of vergunningverlener

Meer informatie over het doorgeven van wijzigingen en het verwerken van deze gegevens door de OMWB vind u in de handleiding die u van ons ontvangen hebt betreffende de rapportage omgevingsdossiers..

Vul de naam in van de inrichting waarvan u een wijziging wilt doorgeven
Te wijzigen waarde Huidige waarde Nieuwe waarde Actions
     
Vul in welk veld u wilt wijzigen (bv. adres, naam inrichting, etc), wat de huidige waarde is en wat de nieuwe waarde moet zijn.