Regionaal Asbest Congres 2018: zien we u daar?

Heeft u vanuit uw werk te maken met asbest? Wilt u kennisdelen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen? Kom dan naar het Regionaal Asbest Congres op 15 november.

Het Regionaal Asbest Congres is een gezamenlijk initiatief van de drie Brabantse omgevingsdiensten en inspectiebureau SGS Search. Iedereen die zakelijk te maken heeft met asbest is welkom: van vastgoedeigenaren tot woningcorporaties en van asbestverwijderaars tot laboratoria en overheid.

Tijdens het congres wordt u bijgepraat over de ontwikkelingen op het gebied van asbest. Daarnaast kunt u in gesprek gaan met de andere aanwezige partijen – op basis van voorbeelden uit de praktijk. Door creatief te kijken naar verschillende argumenten gaan we op zoek naar collectieve oplossingen voor asbestvraagstukken.

Programma

Er is een gevarieerd programma met diverse sprekers. Zo zal Jan Lenssen, directeur Omgevingsdienst Brabant Noord, de middag openen. Daarna komt Udo Waltman, directeur SGS Search, aan het woord over ontwikkelingen in de asbestketen en zal er ook volop ruimte zijn voor praktijkvoorbeelden.

Praktisch

Datum: donderdag 15 november 2018
Tijd: van 13.00 tot 16.45 uur
Locatie: IBN Uden – Hockeyweg 5 in Uden (voldoende gratis parkeergelegenheid)

Aanmelden

UPDATE: We hebben het maximaal aantal aanmeldingen bereikt. Wilt u graag op de reservelijst komen? Stuur dan een e-mail naar reservering@sgssearch.nl onder vermelding van uw bedrijfsnaam, naam en functie. Er zijn geen kosten verbonden aan het congres.

Meer weten?

Voor meer informatie neemt u contact op met Kim van der Sangen van SGS Search via 088-214 6600 of kim.vandersangen@sgssearch.nl

image