Word jij de collega van Jacky? Vergunningverleners gezocht

Jacky kijkt om zich heen als vergunningverlener

Jacky Priester is vergunningverlener voor risicovolle bedrijven en is daarnaast omgevingsadviseur. Hij loopt al aardig wat jaren mee bij de OMWB en vertelt in onderstaande video wat het werk zo leuk maakt.

“Bedrijven moeten een aanvraag doen voor een vergunning. Vanuit milieu-oogpunt kijken we dan naar aspecten als bodembescherming, emissies naar de lucht en geluid. Zo kunnen de bedrijven op een schone manier werken op een manier waarop het milieu zo min mogelijk wordt belast.”

“Het meest uitdagende aan ons vak als vergunningverlener in het milieu is de steeds veranderende wetgeving. Er zijn steeds nieuwe inzichten en dat geeft een heleboel diversiteit in je werk. Op die manier geef ik een goede bijdrage aan de OMWB en het maatschappelijke belang van de organisatie. Ons milieu is bij uitstek van algemeen belang, dus dat wij dat beschermen dat maakt mij wel trots.”

De OMWB is op zoek naar nieuwe vergunningverleners. Word jij de nieuwe collega van Jacky? Ga naar omwb.nl/werkenbij voor de vacatures.

Kijk jij ook om je heen?

Ga naar de vacatures