Laat je inspireren tijdens het Brabants Bodemcafé

Er gebeurt veel op het gebied van bodem. Wil jij bijgepraat worden, inspiratie opdoen en contact leggen met andere partijen in het vakgebied? Meld je aan voor het Brabants Bodemcafé op 11 juli.

Het bodemcafé is voor iedereen: bedrijven, inwoners, overheden, maatschappelijke organisaties. “Eigenlijk is iedere Brabander welkom”, vertelt Richard Welling, die vanuit de OMWB bij de organisatie betrokken is. “Het draait om ontmoeten, inspiratie opdoen en met elkaar in gesprek gaan over maatschappelijke uitdagingen en de rol van bodem en ondergrond daarin.”

Het programma

Het thema van het bodemcafé is ‘de bodem in verandering’. Het eerste deel van het programma bestaat uit één of meerdere sprekers die ingaan op dit thema. Het tweede deel is interactiever: hier kun je als deelnemer een bodeminitiatief of –idee met een hulpvraag ‘pitchen’, waarna we met alle aanwezigen aan de slag te gaan om gezamenlijk naar oplossingen te zoeken.

Ook een pitch geven?

Heb je een bodemgerelateerd idee of initiatief met een hulpvraag, pitch hem dan tijdens het café. Geef dit door bij je aanmelding.

Praktisch

Wat: Brabants Bodemcafé
Wanneer: donderdag 11 juli
Hoe laat: van 14.00 tot 16.00 uur
Waar: ’t Chaamse Wapen, Chaam

Aanmelden

Je kunt je gratis aanmelden door een mail te sturen naar elisevanderbruggen@abg.nl

Het Brabants Bodemcafé is een initiatief van regioproject ‘Samen de diepte in’, van het Uitvoeringsprogramma Bodemconvenant, de provincie Noord-Brabant, 25 deelnemende gemeenten en de OMWB.