Nieuwe OMWB-campagne: Kijk om je heen!

Vandaag start onze campagne ‘Kijk om je heen’. Met nieuwe frisse fotografie en video’s vertellen we ons verhaal. Kijk jij net als onze 250 collega’s goed om je heen?

Bij de OMWB hebben we een duidelijke missie: zichtbaar samen werken aan een schone, duurzame en veilige leefomgeving. Een leefomgeving waarin we 1,2 miljoen mensen veilig willen laten wonen, werken en recreëren.

Om dit te bereiken kijken we met meer dan 250 collega’s om ons heen. Binnen en buiten, overdag en in het weekend. We kijken naar wat onze omgeving nodig heeft. Door bijvoorbeeld metingen en onderzoek te verrichten in een gebied met zware industrie. Of door dé partner voor gemeenten en provincie te zijn die adviseert en ondersteunt op het gebied van vergunningverlening, toezicht en handhaving. Die expertise ontwikkelen we elke dag en biedt een uniek perspectief op onze omgeving.

Maar we kijken ook nog meer naar wat onze medewerkers nodig hebben. We bieden een plek waar je expertise kan ontwikkelen en je de flexibiliteit krijgt om zelf in te vullen hoe je dat doet. Waarin je kunt vertrouwen op een solide basis, terwijl je de ruimte mag pakken om zelf nieuwe stappen te zetten. Want wij geloven dat wanneer je om je heen kijkt, er mogelijkheden ontstaan. Kijk om je heen!

Kijk voor onze vacatures en nog meer foto- en videomateriaal op omwb.nl/werkenbij