OD on tour: 27 september - 1 oktober 2021

De Brabantse omgevingsdiensten zetten fysiek of virtueel – afhankelijk van de dan geldende coronamaatregelen – de deuren open om een kijkje achter de schermen te geven. Onder de noemer OD on tour nodigen de OMWB, ODZOB en ODBN opdrachtgevers uit. Noteer alvast in uw agenda: 27 september tot en met 1 oktober 2021.

De OMWB-medewerkers zetten zich iedere dag in voor een schone, duurzame en veilige leefomgeving. In de ‘on tour-week’ laten we van dichtbij zien en ervaren wat wij dagelijks doen. Zo kunnen bestuurders, raads-  Staten- en commissieleden, griffiers, en medewerkers van gemeenten, provincie en samenwerkingspartners in de schoenen stappen van een toezichthouder, handhaver, adviseur of vergunningverlener. We vertellen tijdens ‘on tour’ graag voor welke uitdagingen en dilemma’s we staan, maar bovenal wat ons drijft om dit werk te doen.

Afgelopen jaar kon ‘on tour’ helaas niet doorgaan vanwege corona. Dit jaar stellen we onze deuren graag weer open van maandag 27 september tot en met vrijdag 1 oktober 2021. De vorm van de OD on tour laten we aansluiten bij de dan geldende coronamaatregelen; hopelijk fysiek maar anders in een digitale vorm. De OMWB trekt hierbij samen op met de collega-diensten ODBN en ODZOB; wederom een Brabantbrede OD on tour!

Meer weten over ons werk?

Meld je aan voor ons magazine OMWB in Beeld