OMWB kiest voor Sogeti als nieuwe IT-partner

Bij de OMWB werken we hard aan het verwezenlijken van onze ambities, onder meer het maken van een professionaliseringsslag. Zo ook op ICT-gebied. Na een uitgebreide aanbesteding heeft de OMWB in Sogeti een sterke partner gevonden die naast het leveren van de gevraagde IT-diensten, haar begeleidt en adviseert over het IT-landschap.

Namens de OMWB ondertekende directeur Alfred Arbouw het contract. “Dit is voor ons een belangrijk moment. Wij willen een adaptieve organisatie zijn, flexibel inspelen op veranderingen en optimaal samenwerken. Deze stap met Sogeti helpt ons enorm.” Marco van den Brink (chief sales officer bij Sogeti) reageert: “Ook wij zijn blij met de samenwerking. We staan te boek als degelijke en betrouwbare IT-leverancier. Dat gaan we bij de OMWB waarmaken.”

Sogeti ontwikkelt voor de OMWB een digitale werkomgeving die is afgestemd op de specifieke situatie en de medewerkers van de OMWB. Hiervoor leveren ze een Cloud werkplek gebaseerd op Microsoft 365. Deze nieuwe digitale werkomgeving bespaart tegelijkertijd ook kosten. Als onze nieuwe IT-partner gaat Sogeti ook netwerk-, hardware, en telefoniediensten leveren en beheren ze ons dataplatform in Azure. Samen met Sogeti bouwen we aan toekomstbestendige, veilige digitale werkomgeving met een hoge gebruiksvriendelijkheid.