Technische storing MilieuKlachtenCentrale (MKC)

UPDATE: De telefoniestoring bij de meldlijn van de MilieuKlachtenCentrale is voorbij. Excuses voor de overlast voor de melders die last hebben gehad van de storing.

///

De MilieuKlachtenCentrale (MKC) heeft op dit moment te maken met een technische storing. Daardoor komen meldingen niet terecht bij het MKC, maar bij Brabantloket van de Provincie Noord-Brabant, dat de meldingen aanneemt en via e-mail doorstuurt naar het MKC.

De technische storing, die dinsdagochtend rond 11.00 uur ontstond, ligt bij de Provincie Noord-Brabant. De klachtenlijn 073-6812821 wordt normaliter doorgeschakeld vanuit de provincie naar het MKC bij de OMWB. Aangezien door de storing juist uitgaande telefoontjes niet mogelijk zijn – en inkomende telefoongesprekken wel ontvangen kunnen worden -, is gekozen voor de tijdelijke oplossing.

Het MKC krijgt telefonische meldingen dus via een omweg wel door en zal deze verder oppakken. Meldingen die binnenkomen via www.milieuklachtencentrale.nl kunnen direct worden opgepakt. Aan te raden is om via deze weg een melding te doen.

Hoe lang de storing nog duurt, is onduidelijk.