OMWB opent deuren voor opdrachtgevers

Onze medewerkers zetten zich elke dag in voor een schone, duurzame en veilige leefomgeving. Hoe we dat precies doen? Dat gaan onze opdrachtgevers zelf ervaren, tijdens OMWB on Tour.

Van 16 t/m 20 september kunnen bestuursleden, ambtenaren en raads- en Statenleden uit ons werkgebied een dagje met ons meelopen. Ze gaan op pad met een toezichthouder, handhaver, adviseur, onderzoeker of vergunningverlener en leren zo het werkveld kennen. Zelfs als dat betekent: met de voeten in de klei.

We organiseren de week speciaal voor onze opdrachtgevers – om ze te laten zien hoe we opereren in ons werkgebied. En ons inzetten voor een schone, veilige en duurzame leefomgeving.

Een bijzondere week, de mede mogelijk wordt gemaakt door onze enthousiaste collega’s. Wil je op de hoogte blijven van OMWB on Tour? Volg ons dan de komende weken op LinkedIn en Twitter.

Mee op pad?

Werk je bij een van onze opdrachtgevers (25 gemeenten in Midden- en West-Brabant en provincie Noord-Brabant) en wil je mee op pad? Meld je dan aan voor OMWB on Tour via omwb.nl/ontour.

image